Over ons

Wij zijn een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied veiligheid en kwaliteit. Oorspronkelijk voortgekomen uit de werkgeversorganisatie NOB Wegtransport (het huidige Transport en Logistiek Nederland). Sinds een management buy out in 1994 hebben wij onze dienstverlening verder geprofessionaliseerd en uitgebreid in met name de sectoren chemie, bouw, afvalstoffensector en zakelijke dienstverlening.

Missie

Wij willen de beste partner zijn voor onze klanten toegevoegde waarde bieden op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Vanuit een zelfstandige positie willen wij ons door specialisatie richten op een beperkt aantal markten en aandachtsgebieden. Wij zijn van mening dat onze ambities hoger moeten liggen dan het ambitieniveau van onze klanten. Wij hanteren het principe dat wij nooit zijn uitgeleerd en willen met hoogopgeleide adviseurs en betrouwbare netwerkpartners een lange termijn partner zijn voor onze klant. Wij richten ons op innovatieve concepten en methodieken, die wij met gevoel voor de praktijk introduceren en implementeren. Onze aanpak is gericht op kennis- en vaardighedenvergroting bij onze klanten opdat zij op lange termijn niet aan ons gebonden zijn. Klantenbinding bereiken wij uit innovatie, kwaliteit en procesverbeteringen.

Management en personele bezetting

Het huidige management wordt gevoerd door Igor Bots en Mark Gijtenbeek, die tevens DGA zijn.

Wij beschikken over goed gekwalificeerde adviseurs en maken bij de uitvoering van projecten gebruik van adviseurs in het vaste netwerk dat wij in de loop van de jaren hebben opgebouwd.

Met enthousiasme werken wij samen met onze klanten op pragmatische wijze aan het verbeteren van de veiligheid en de kwaliteit van de bedrijfsprocessen en prestaties.