Veiligheid

Wij willen de veiligheidsprestaties van onze klanten daadwerkelijk verbeteren. Onze aanpak richt zich sterk op het verbeteren van de houding en het gedrag. Altijd met de doelstellingen: het verhogen van de intrinsieke veiligheid.

Wij adviseren op het gebied van invoering van managementsystemen (VCA, ISO 45001, SQAS/IMPCAS-CDI, ISO 12798, PBZO/BRZO). Daarnaast voeren wij concrete operationele activiteiten uit op het gebied van risico management. Wij voeren risico inventarisatie en evaluaties (RI&E) & taak risico analyses (TRA) uit en ondersteunen in het opstellen en oefenen van noodplannen.

Managementsysteemadvies.nl beschikt over gediplomeerde veiligheidsadviseurs vervoer gevaarlijke stoffen over de weg (ADR).

Via onze digitale leeromgeving Scienta.org bieden wij zeer specialistische opleidingsprogramma’s aan op het gebied van behaviour based safety voor tankreinigers, opslagbedrijven en depots. Daarnaast vindt u hier onze opleidingsprogramma’s in het kader van vervoer van gevaarlijke stoffen voor planners of vermoeidheid voor chauffeurs).